Регистратор е уловил ужасяващия момент, когато пикап се блъска в

...
Регистратор е уловил ужасяващия момент, когато пикап се блъска в
Коментари Харесай

Видеорегистратор улавя ужасяващ момент, в който шофьор на камион виси от моста, мислейки, че „ще умре“

Регистратор е уловил ужасяващия миг, когато пикап се блъска в камион, оставяйки шофьорката да виси на мост и се опасява за живота си.

Инцидентът се случи на моста Clark Memorial Bridge в Луисвил, Кентъки, на 1 март. Кадри демонстрират по какъв начин водачът на пикап Тревър Бранхам, на 33 година, заобикаля да блъсне откъм гърба закъсал автомобил в своята лента, когато бързо завива, най-после удари предната ризница на полукамиона Sysco, ръководен от 26-годишния Сидни Томас.

След това водачът на камиона се опита да овладее автомобила, с цел да избегне удара с други коли на моста, само че заради При удара камионът се отклонил от пътя и в профил на моста. Кадри от камера за ръководство демонстрират момента, в който водачът изпищя, когато осъзна, че кабината й виси на 100 фута над ръба на река Охайо, като част от предната ризница пада във водата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „ Невероятният “ татко е оставен на умря самичък в кола от другар на опиати, откакто прекара часове дружно в пъб вманиачен метод да умреш. “ Шофьорът доба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР