Регионалното управление по образованието във Враца си търси старши експерт

...
Регионалното управление по образованието във Враца си търси старши експерт
Коментари Харесай

РУО-Враца си търси старши експерт, заплатата е доста апетитна

Регионалното ръководство по образованието във Враца си търси старши специалист по осведомително обезпечаване, научи организация BulNews. Позицията е в отдел " Административно-правно, финансово-стопанско и осведомително обслужване ", а заплатата за поста е много примамлива. 
Основната цел на длъжността е да изследва, проучва и отстранява проблеми в осведомителната инфраструктура. Бъдещият специалист предлага решения по показани за координиране материали, отнасящи се до осведомителните системи и технологии. Отговаря също по този начин и за софтуерната и хардуерна поддръжка, както и за и конфигурация на компютърни мрежи, електронни пощи и други. Той би трябвало също по този начин да актуализира и поддържа нормативно-справочни осведомителни системи и употребява информацията от Националната електронна осведомителна система за предучилищното и учебното обучение (НЕИСПУО). Координира и управлява действия, свързани с настоящата поддръжка и ремонт на компютърна техника. Оказване на помощ при проблеми с въвеждането на данни в административни и други регистри в областта на образованието. Анализира и предлага експертни оценки и мнения за взимане на управнически решения от началника на РУО в региона на осведомителната система на образованието и регистрите, поддържани в МОН. 
Основната месечна заплата се дефинира според нормативните актове, определящи образуването на възнагражденията, като се регистрира равнището на заеманата служба, подготовка и професионален опит на спечелилия състезанието претендент. Минималният размер обаче е 1 700 лв.. 
 Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър в направленията „ Математика “, „ Информатика “, „ Комуникационна и компютърна техника “, „ Електротехника, електроника и автоматика “, „ Обществени връзки и осведомителни науки “. Необходим е и най-малко 1 година професионален опит.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР