Регионалното управление на образованието във Враца обяви свободно работно място

...
Регионалното управление на образованието във Враца обяви свободно работно място
Коментари Харесай

РУО-Враца търси да назначи старши експерт, ето какви са изискванията

Регионалното ръководство на образованието във Враца разгласи свободно работно място за старши специалист, научи организация BulNews.
Позицията е за отдел "Административно-правно, финансово-стопанско и осведомително обслужване ".
Основната цел на длъжността „ старши специалист по осведомително обезпечаване “ е да обезпечава, изследва, проучва и отстранява проблеми в осведомителната инфраструктура. Предлага решения по показани за координиране материали, отнасящи се до осведомителните системи и технологии. Проучва и проучва проблеми в осведомителната инфраструктура и предлага решения. Софтуерна и хардуерна поддръжка. Анализира и предлага експертни оценки и мнения за взимане на управнически решения от началника на РУО в региона на осведомителната система на образованието и регистрите, поддържани в МОН. Инсталира и поддръжка на програмен продукт и хардуер. Поддръжка и конфигурация на компютърни мрежи, електронни пощи и други. Актуализация и поддръжка на нормативно-справочни осведомителни системи и употребява информацията от Националната електронна осведомителна система за предучилищното и учебното обучение /НЕИСПУО/. Координира и управлява действия, свързани с настоящата поддръжка и ремонт на компютърна техника. Оказване на помощ при проблеми с въвеждането на данни в административни и други регистри в областта на образованието. Оказване на подпомагане на чиновниците в РУО по зародили проблеми при продан на данни.
Основната месечна заплата се дефинира по равнища и степени според нормативните актове, определящи образуването на възнагражденията, като се регистрира равнището на заеманата служба, подготовка и професионален опит.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с най-малък професионален опит е една година с V младши сан.
Минималният размер на главната заплата е 1400 лева
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия - тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията и изявление, а крайният период за подаване на документи е 14 януари 17.30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР