Регионалната дирекция за национален строителен контрол във Враца обяви конкурс

...
Регионалната дирекция за национален строителен контрол във Враца обяви конкурс
Коментари Харесай

РДНСК-Враца си търси старши експерт

Регионалната дирекция за народен строителен надзор във Враца разгласи конкурс за старши специалист, научи BulNews.bg.
Бъдещият чиновник реализира активност по практикуване на държавния надзор по устройство на територията, строителството и употребата на градежите в обсега на териториалната подготвеност на РДНСК. В дилемите му влиза да прави инспекции на градежи, служебни инспекции, да сформира констативни актове за определяне на нелегално строителство. Той би трябвало да изследва, обработва и приготвя планове на отговори, мнения, разпоредби, наставления, административни актове по предоставените му за работа тъжби, сигнали, молби, запитвания и претенции за осъществяване на административни производства и процедури, като дава отговор за съблюдаване на избраните периоди при осъществяване на предоставените задания. Старши специалистът в РДНСК следи и управлява съблюдаване на избраните периодите и точността на осъществяване от общинските /районните/ администрации и от лицата, участници в строителството, на дадените разпоредби, наставления, и инструкции от органите на ДНСК.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър в професионално направление архитектура, строителство, геодезия. Необходимо е претендентите да имат и най-малко една година професионален опит.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 600 лв., като той се дефинира според от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия - на практика изпит и изявление. Крайният период за подаване на документи за кандидатстване е 24 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР