Редица EFL клубове са готови да бойкотират ФА Къп, като

...
Редица EFL клубове са готови да бойкотират ФА Къп, като
Коментари Харесай

Яростни клубове от EFL заплашват да бойкотират ФА Къп заради брадвата за преиграване, тъй като напрежението расте

Редица EFL клубове са подготвени да бойкотират ФА Къп, като гневът нараства поради известието, че повторенията в надпреварата ще бъдат анулирани.

Много ръководители на клубове са декларирали, че биха подкрепили протестите, в случай че задоволително други са подготвени да създадат същото. Техните мнения идват, откакто няколко клуба излязоха с обществени изказвания, осъждащи препоръчаните промени, като мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър и кметът на Манчестър Анди Бърнам също подлагаха на критика корекциите.

Бърнам прикани за отпор на решението, до момента в който някои представители на клуба удари неналичието на връзка преди известието на ФА. Промените бяха разкрити след диалози с Висшата лига, само че Питърбъро Юнайтед сподели, че не е имало " скорошна връзка или консултация с EFL клубове ".

ФА издаде изрично изказване в светлината на противоположната реакция, което накара премиера Риши Сунак да се включи. Фурорът обаче не демонстрира признаци на отшумяване, като от ден на ден фигури от цялата пирамида споделят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР