Речта на вицепрезидента Камала Харис на празничното парти бе прекъсната

...
Речта на вицепрезидента Камала Харис на празничното парти бе прекъсната
Коментари Харесай

Демократическият законодател изкрещя след празничната парти реч на Камала Харис, възпламенителен отговор: „В момента говоря“

Речта на вицепрезидента Камала Харис на празничното празненство бе прекратена от представител на щата демократ, призоваващ за преустановяване на огъня в Близкия изток.

Харис беше по средата на тирада на коледно празненство в понеделник вечерта, когато депутатът от щата Делауеър Мадина Уилсън-Антън подвигна табела, която гласеше „ преустановяване на огъня “ и стартира да крещи на вицепрезидента.

„ Г-жо вицепрезидент, аз съм представител от Делауеър. Знаете ли, че във Витлеем не честват Коледа? Знаете ли, че във Витлеем, скъпа Исус е под руините? Защо не наградите за преустановяване на огъня “, извика Уилсън-Антън.

Вицепрезидентът прекъсна прекъсвача, като сподели: „ Оценявам, че искаш да бъдеш чут, само че сега приказвам аз. “

“ Обадете се за преустановяване на огъня в този момент “, извика Уилсън-Антън, до момента в който се виждаше на видео по какъв начин я извеждат от събитието.

Повечето законодатели се опълчват на апела за преустановяване на огъня сред Израел и Хамас, като президентът Байдън написа в обява във Washington Post през ноември, че „ прекратяването на огъня не е мир. "

" Докато Хамас се придържа към идеологията си за заличаване, прекратяването на огъня не е мир. За членовете на Хамас всяко преустановяване на огъня е време, което те употребяват, с цел да възстановят запасите си от ракети, да препозиционират бойци и да подновим убийствата, като нападаме още веднъж почтени “, сподели Байдън.

Речта на вицепрезидента Харис във връзка празника беше прекратена от щатски представител на демократите, призоваващ за преустановяване на огъня в Близкия изток. (Доминика Зарзичка/ Getty Images)

Много членове на Демократическата партия и личната администрация на Байдън показаха противоречие с президента на фона на известията за стажанти в Белия дом, изпратили писмо до него, призовавайки за преустановяване на огъня във войната Израел-Хамас.

Представител Александрия Окасио-Кортес, D-N.Y., също се раздели с членовете на своята партия, като назова ветото на администрацията на Байдън върху резолюция на Организация на обединените нации, която приканва за преустановяване на огъня в Газа, „ срамно “.

„ [Администрацията] на Байдън към този момент не може да помирява заявената си угриженост за палестинците и човешките права, като в същото време еднолично постанова несъгласие на апела на Организация на обединените нации за преустановяване на огъня и заобикаля целия Конгрес на Съединени американски щати, с цел да поддържа абсолютно безразборното бомбардиране на Газа “, написа демократът на X, някогашен прочут като Twitter.

Прогресивните представители на Камарата на представителите Илхан Омар, D-Minn., Ayanna Pressley, D-Mass., и Rashida Tlaib, D-Mich. – който беше охулен за скандиране „ от реката до морето “ – също изрази сходни апели за преустановяване на огъня.

Джо Шофстал е политически продуцент/репортер за Fox News Digital. Съвети за истории могат да се изпращат на [email protected] и в Twitter: @joeschoffstall

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР