Реал няма да празнува до реванша с Байерн в Шампионската

...
Реал няма да празнува до реванша с Байерн в Шампионската
Коментари Харесай

Мадрид не спа след титлата, но Анчелоти не пусна играчите на купона

Реал няма да чества до реванша с Байерн в Шампионската лига
Хиляди почитатели на Реал се събраха на площад " Сибелес " в Мадрид, с цел да отпразнуват рекордната 36-а шампионска купа.

Празненствата продължиха през цялата нощ, само че без главните герои - футболистите.

Очакваше се играчите да се причислят към фиестата, само че Карло Анчелоти не разреши. Причината - Реал има реванш от полуфиналите в Шампионската лига в сряда.

В първия дуел резултатът с Байерн е 2:2, а ответният мач е на " Бернабеу ". Анчелоти се обърна към почитателите и разгласи, че празненствата на тима се отсрочват за идния уикенд:

" Очевидно е сдържана наслада, тъй като най-важният мач за сезона също е доста близо. И въпреки че ни чака Байерн, би трябвало да сме щастливи. Това е заслужена купа във всяко отношение и имахме фантастична поддръжка от почитателите. Бихме желали да честваме с всички почитатели, само че те схващат, тъй като в сряда ние имаме доста значимо предизвикателство.

Искаме да се подготвим добре, с цел да зарадваме почитателите и ще отпразнуваме купата дружно в събота. Сега е значимо да честваме сдържано, тъй като задачата в сряда е доста значима ", съобщи Анчелоти.

Реал Мадрид стана първенец в събота вечерта, откакто преследвачът Барселона падна от Жирона и 4 кръга преди края " кралете " са недостижими на върха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР