Разтърсеният от скандали звезден отбор се раздели с певеца Тома

...
Разтърсеният от скандали звезден отбор се раздели с певеца Тома
Коментари Харесай

Зрителите бесни: Интригантката Бони вдига рейтинга, затова изгониха Тома

Разтърсеният от кавги звезден тим се раздели с артиста Тома Здравков след две поредни загуби против Черните куртки, а напрежението сред фолк фурията Бони и нейните съотборници доближи нови върхове. Денят за звездите стартира повече от обещаващо, откакто съумяха да завоюват преимущество пред по-опитните си противници в конкуренцията по италианско гурме измежду природата. Поредица от неточности и неразбирателства сред темпераментната Бони, риалити звездата Гърдева и някогашният професионален боец Гатьо доведоха до загуба за техния тим и оранжева престилка за певицата.
Реклама
Вечерната резервация донесе нови провокации за Черните куртки и Златните. Те трябваше да подготвят тристепенно меню за илюзиониста Валери Иванов - Жокера и неговите ученици. Начело на двете кухни застанаха номинираната Бони и един от най-изявените водачи в Кухнята на Ада този сезон - Никол. Въпреки опитите за преодоляване на тимовете, двете трябваше да предадат щафетата на други участници, с цел да може вечерната резервация да приключи сполучливо.
Реклама
Под управлението на младия и упорит Станислав, Черните куртки съумяха да издадат всички свои поръчки и да избегнат евентуалните елиминации. Строгият метод на Пеньо Гатевски-Гатьо обаче не бе задоволителен и Златните изгубиха за втори следващ път. Като най-слабо звено в тима бе избран рок артистът Тома, който се раздели с шанса да се трансформира във втория звезден победител в историята на кулинарното шоу.

Зрителите обаче са извънредно разочаровани от решението на началник Англеов. на всички е ясно, че Бони остава, с цел да пръдлжава да нервира и прави интриги. За разлика от нея Тома се държа обрано и възпитано, което не подсигурява рейтинг, напомня Hotnews.bg.

" Трябваше Бони да отпадне. Освен, че е слаб готвач, е и огромен клеветник ", написа фен на Facebook страницата на предаването. " Скандалът продава. То беше ясно, че няма да я махне, пука му на Ангелов за Бонка.. За него е значим рейтингът. А Бонка, се излага с всеки минал ден, и ще приказва за равнище, жалка е тя, и цялото предаване към този момент ", разяснява различен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР