Разследват умишлен палеж на автомобил в Хисаря. Като основен заподозрян

...
Разследват умишлен палеж на автомобил в Хисаря. Като основен заподозрян
Коментари Харесай

Запалиха кола в Хисаря, собственикът получи предупредително обаждане от съгражданин

Разследват тенденциозен палеж на автомобил в Хисаря. Като главен обвинен за причинител е 40-годишен мъж, против който е формирано досъдебно произвеждане.
Прочетете още
Сигналът за пламнал автомобил, паркиран пред къща за посетители в курортния град, бил подаден в петък – 3 май към 12:10 ч. на тел. 112. Към мястото на случая неотложно са изпратени екипи на пожарната, които потушили пламъците. От огъня са нанесени вреди, няма потърпевши. Местопроизшествието е непокътнато.

Няколко часа след случая пострадалият притежател на автомобила разгласява фотография на мъжа, за който твърди, че е направил палежа. Денис Златев е написал в персоналния си профил, че час преди да бъде осъществено закононарушението, лицето Пламен Бънев му позвънил по телефона, с цел да го предизвести какво възнамерява. Златев твърди, че двамата са нямали предходни спорове, които да са довели до съдбовното решение на 40-годишният му съгражданин.

„ Истината е, че няма предистория, просто като се напие (подчертавам напие) единствено тогава звъни и псува и заплашва, като е изтрезнял, където се вика, си пием кафето на едно място “, споделя той в мненията.

В персоналния си профил във Facebook Бънев е показал, че работи в 68-ма Бригада Специални Сили – Пловдив. Дали обаче това дава отговор на истината – не е доказано.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР