Разследването на двете зловещи убийства във Велико Търново продължава да

...
Разследването на двете зловещи убийства във Велико Търново продължава да
Коментари Харесай

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в Есента на демона

Разследването на двете злокобни убийства във Велико Търново продължава да озадачава криминалистите и да ги слага в рискови обстановки в новия епизод на „ Есента на демона “ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Поредицата ще разкрие на феновете смущаващи доказателства, които ще поведат случая в непредвидена посока, само че килърът още веднъж ще се окаже една крачка пред служителите на реда.

Харитонов (Димо Алексиев), Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще влязат в къщата на юрист Смилев (Константин Трендафилов) в Първомайци, с цел да вземат архивите му. Криминалистите обаче бързо ще открият, че някой към този момент ги е изпреварил и ще тръгнат по следите на мистериозния апаш. Възможно ли е да се доберат до архивите на Смилев в точния момент? Кой има изгода от изгубването на документите и ще съумеят ли проверяващите да разкрият освен това за причинителя?

След хитрия ход на Мия, който сложи Тороманов (Мариан Вълев) до стената, той взема решение да върне Заимова (Христина Апостолова) назад в ръководството, само че при едно изискване. Заимова ще получи секретната задача да следи сътрудниците си и да рапортува безусловно всичко подозрително на комисаря. Зоркият взор на полицайката бързо ще попадне на подробност, който същински ще я шокира. Този факт ще я накара да потърси помощта на собствен сътрудник, а това, което двамата ще открият, заплашва да промени хода на цялото следствие.

Ще съумеят ли Харитонов, Мия и Филип да разобличат крадеца от къщата на Смилев и ще намерят ли връзка и доказателства, свързани с него и убийствата? Каква записка ще откри Мия и какво ще води полицията на паметника на Асеневци? Защо Десподов (Асен Блатечки) ще се окаже на същото място? Какво ще открие Заимова?

Не пропускайте и специфичната графа, отдадена на „ Есента на демона “, всеки четвъртък в „ На кафе “. Тази седмица журналистът Десислава Жаблянова ще срещне феновете с професионалните гримьори на сериала и ще опише по какъв начин се реализират визиите на героите и какъв брой време лишава гримът при инсценировката на злокобните убийства.

Снимка: Красена Ангелова

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР