Разследваната фамилия Никола и Екатерина Тупареви, привикани на разпити заради

...
Разследваната фамилия Никола и Екатерина Тупареви, привикани на разпити заради
Коментари Харесай

До НАП: Нико и Катя Тупареви крият 21 имота в Германия, Дубай, Франция, Чехия и България за над 50 милиона лева (СНИМКИ)

Разследваната фамилия Никола и Екатерина Тупареви, привикани на разпити поради мокра поръчка над техен съучастник се оказа притежател на 21 парцела у нас и в чужбина, укрити от управляващите. Имаме и добра вест – по грандиозната имотна спекулация към този момент се работи „ където би трябвало ”!

Както към този момент бе писано, известният ефирен продуцент Нико Тупарев, чието име стои зад известните формати по Нова тв и bTV като „ Ергенът ”, „ Биг Брадър ”, „ Денсинг старс ”, „ Стани богат ” и така нататък, и жена му – притежател на рекламната организация „ Огилви София ” ООД, която неслучайно обслужва клиенти от ранга на Procter & Gamble, IKEA, VISA, Kaufland, Lufthansa, „ Пощенска банка ”, LIDL и доста други, са били разпитвани в Столична дирекция на вътрешните работи и Софийската градска прокуратура поради организирането на поръчково нападение над сътрудник на Нико Тупарев, с който тв продуцентът има настоящи правни разногласия.

С помощ от спецслужбите следствието ни води до шокиращи обстоятелства за нечувания брой недвижими собствености на семейство Тупареви, които се укриват зад граница.

Проучването ни откри, че фамилията разполага с 21 недекларирани първокласни парцели в Берлин, Дубай, Сен Тропе, Прага, София, Варна и други Медията се добра и до фотоси от баровските къщи, жилища и офиси.

Убедете се сами в колосалните мащаби на имотната скица, зад която стои разследваната фамилия, най-накрая попаднала на мушката на управляващите:

Берлин – 3 жилището

Никола Методиев Тупарев и Екатерина Иванова Тупарева имат три жилището в немската столица Берлин.

– Най-големият е в дипломатически квартал на улица „ Egerstrasse ” 1, закупен за €1 530 000 през 2016 година с повърхност над 320 кв.м.

Пазарната стойност на парцела сега е над 3 милиона евро. Имотът не е заявен пред българските управляващи, безапелационни са източниците.

Всъщност, това е парцелът, в който сенчестата фамилия живее през последните 7 години.

Фамозните Тупареви имат още 2 жилището в столицата на Германия на ул. „ Danzinger Strase ” 165 – ново строителство, за които фамилията заплаща над 1 000 000 евро през 2014 година Схемаджиите държи жилищата като актив и съвсем в никакъв случай не ги посещават, прецизираха източниците ни.

Сен Тропе, Франция – 3 жилището

През 2021 година Екатерина Тупарева, заобикаляйки българското и немското данъчно законодателство, закупува през компанията си „ Сий Портфолио “ ООД три жилището в топ центъра на Сен Тропе – тъкмо против пощата, където е сниман емблематичният филм „ Полицаят от Сен Тропе “ с Луи дьо Финес.

Цената на парцелите е солена – по 1 750 000 евро всеки.

Дубай

Катя Тупарева и Нико Тупарев имат три жилището в Дубай на стойност над 5 млн евро.

– Два от тях са в The Address Boulevard – EMAAR, в хотел с директна топла връзка с най-луксозния мол в света – Dubai Mall. Очаквайте извънредни фотоси на жилището с гледката от леглото на Тупареви в Дубай.

– Разследваното семейство има още едно жилище в The Address DOWNTOWN Fountain View – EMAAR – апартамент с топ локация на 23-я етаж в Дубай с фронтална панорама към пеещите фонтани пред Burj Khalifa с цена над 2 500 000 евро. Предстои да публикуваме есклузивни фотоси на Нико Тупарев, разпускащ на фона на една от най-луксозните гледки в света – магнит за измамници с неразбираеми капитали и джуконди от целия свят.

Запознати настояват, че фамилията посещава парцелите си в Дубай не повече от 2 до 3 седмици годишно. Имотите също не са декларирани пред българските данъчни управляващи, акцентира източникът.

Прага

Катя Тупарева е притежател на къща в Прага за над 1 500 000 евро. Там уредената за пиарка е настанила старата си майка, като за нея се грижи цялостен екип от гувернантки, готвачи и водач. Тупарева рядко се чувала с немощната си родителка, не скри информаторът.

София

Нико и Екатерина Тупареви крият емблематичен апартамент, намиращ се на пъпа на София против Руската черква. Локацията е на 5-ия етаж на бул. „ Цар Освободител ” 8а.

Жилището е с повърхност над 230 кв.м. Имотът е закупен 2019 година за 1 150 000 евро, само че все още коства над 2 500 000 евро.

Тупарева има и апартамент на ул. „ Марин Дринов ” в идеалния център на София, до улица „ Оборище ”.

Сенчестата фамилия има жилище и на площад „ Баба Неделя ” до НДК с тераса над заведението там.

Отделно тв връзкарят има магазин на ул. „ Славянска ” 6, който се употребява за изложба.

Катя Тупарева пък има офис постройка за над €3 000 000 на ул. „ Доспат ” 60-62 до НДК, където се обитава компанията ѝ „ Огилви София ” ООД, както и офис постройка на ъгъла на ул. „ Калиакра ” и ул. „ Розова котловина ” в централния софийски кв. „ Лозенец ”.

Екатерина Тупарева се оказа и огромен земевладелец – в Карлово компанията ѝ „ Розов план ” ООД има над 233 дка земи, на които възнамерява да създава розово масло и да построява СПА комплекс.

Същата топ пиарка е притежател и на къща в Банкя на ул. „ Момина сълза ” 27 с 3 дка двор и частно стопанство.

За похлупак на цялата тая имотна вакханалия Нико Катя Тупареви имат 3 жилището във Варна в първокласния комплекс „ Слънчев ден “ до курорта „ Св.св. Константин и Елена ”, където комшия им е… Слави Трифонов.

Източник, поискал анонимност, посочи, че Национална агенция за приходите и КПКОНПИ са се самосезирали, тъй като парцелите не са декларирани и са почнали инспекции по произхода на средствата и метода на придобиването им.

Въз основа на данните, посочени нагоре, и големите разлики на заявените доходи и разходваните от семейство Тупареви средства излиза наяве, че оповестените облаги на компаниите на Нико Тупарев и Катя Тупарева са фрапантно разнообразни от това, което е известно на контрагентите им (Нова тв и bTV за компаниите на Нико Тупарев и Procter & Gamble, IKEA, VISA, Kaufland, Lufthansa, „ Пощенска банка ” и LIDL за компаниите на Катя Тупарева), което ще бъде обект на идващото ни следствие, върху което редакцията към този момент работи.

Умоляваме всеки, който разполага с информация за безобразията на самозабравилите се Тупареви, да се свърже с редакцията на посочения имейл, нито ред информация няма да бъде спестена.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ на имотната сага на Нико и Катя Тупареви, с цел да научите фрапиращи детайлности за скритите от тях парцели зад граница + фотоси.

Източник: narod.bg

 

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР