Разликата в живота преди и след войната в Русия е

...
Разликата в живота преди и след войната в Русия е
Коментари Харесай

„Прякорът ми беше „чуждестранен агент“: Защо руският студент Александър Танев избира да учи в България

„ Разликата в живота преди и след войната в Русия е толкоз голяма, че аз и моите другари не можем да повярваме, че преди някои неща са били вероятни “.

Така студентът по право в Софийския университет Александър Танев, разяснява обстановката на Русия след началото на войната. Младият мъж, който е от разбъркан генезис, напускаМосква през 2022 година поради военната готовност и от две години живее вБългария.

В ефира на Дарик и предаването „ Кой Говори “ Александърразказа, че сега е на процедура е невероятно някой да предприеме дейности, които опонират на правата линия на партията.
Чувството за правдивост беше по-силно от възприятието за боязън
Александър е взел участие в пропагандния щаб на опозицията в Москва, когато е бил едвам на 17 и към момента не е можелда гласоподава.

„ Това е метод на живот на всеки един естествен родолюбец, който е подготвен да прави доста, с цел да реализира нещо положително за страната си. Тази настроеност е една естествена реакция. Чувството за правдивост беше по-силно от възприятието за боязън. “

Той счита, че в Русия има манипулиран избор на изборитечрез електронното гласоподаване.

„ Отваряш си телефона, имаш регистрация в едно държавно приложение и в деня на изборите влизаш в това приложение и си пращаш гласа. Нашият претендент побеждава с разлика 3000 гласа, преброени са всички хартиени бюлетини и идва ред на електронното гласоподаване.

Ние водихме и внезапно идват електронните вотове и отсрещният претендент има 20000, ание 3000. Как ние ще проверим от кое място идват тези гласове? ”

Танев описа, че когато войната е почнала, е бил студента в университет в Москва. По думите муновината за войната е била шокираща и изненадваща за тях. Той показа още, че в университета е имал прякор „ задграничен сътрудник “ поради позицията, която е заемал против Путин.

„ Всички опозиционни депутатите са вкарани в пандиза или емигрират, всички опозиционни медии са затворени, а в случай че са в страната са приети за „ задгранични сътрудници “, на задграничните организации, от които съвсем всички са опозиционни, им не разрешиха рекламата. Почти всички действат от дарения. “

Той уточни, че преди няколко години 20 милиона души в Русия са били под линията на беднотия, а пенсията на дядо му, който живее в Москва, е към 25 хиляди рубли на месец, които се равняват на към 500 лева

„ Стигат, с цел да си платиш сметките и да се изхранваш минимално, тъй като цените са почти като в България “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР