Разкрити са непълнолетни извършители на кражби в Ихтиман, Сливница и

...
Разкрити са непълнолетни извършители на кражби в Ихтиман, Сливница и
Коментари Харесай

Хванаха тийнейджъри, извършители на кражби в Ихтиман, Сливница и Самоков

Разкрити са малолетни причинители на обири в Ихтиман, Сливница и Самоков, оповестиха от ОДМВР-София.

Вчера жителка на Ихтиман съобщила в полицията, че по време на образователни занятия е бил откраднат мобилният телефон на щерка й. Полицейските чиновници подхванали незабавни оперативно-издирвателни дейности, вследствие на които бързо влезнали в дирите на причинителя. Малолетният юноша от същия град предал назад отнетата непозната движимост. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 61, ал.1 от Наказателен кодекс.

Работата по втория случай почнала след получен сигнал от гражданин на Сливница, че в жилището му е било проникнато посредством разваляне бравата на балконска врата и е осъществена кражба на бутилки с алкохол, дамски чанти, тонколона и усилвател. Служителите на реда бързо разкрили, че създател на незаконното посягане е малолетен познайник на инспекторите Детска педагогическа стая от същия град. След направени признания младежът предал непринудено отнетите движимости. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 61 от Наказателен кодекс.

Непълнолетен причинител на кражба разкрили и самоковските служители на реда. Служителка в Център за настаняване от фамилен вид подала сигнал, че от складово помещение е открила неналичието на 14 нови спортни комплекта на децата от центъра. В хода на оперативните дейности е открито, че причинител е 15-годишен юноша от същия град , прочут на инспекторите Детска педагогическа стая. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 61 от Наказателен кодекс.

Протест пред Народното събрание: Не убивайте бранша с гъбите

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР