Разговорите за секс не са за всеки. За някои не

...
Разговорите за секс не са за всеки. За някои не
Коментари Харесай

Мръсни приказки – преди или по време на секс

Разговорите за секс не са за всеки. За някои не са проблем, само че за други постоянно когато някой стартира тази тематика, те инстинктивно се оглеждат дали няма хора в близост, които да ги чуят. Или пък избират да го вършат единствено в спалнята, когато са уединено с колегата.
Не се тормозете, в случай че в даден миг сте споделили нещо по-вулгарно и то не е на място. Всеки е имал сходна обстановка най-малко веднъж в живота си. Затрудненията в връзката сред двата пола идват най-много от разликата във усещанията им.
Когато мъжът и дамата се познават добре и знаят до каква степен могат да стигнат, тогава мръсните приказки са приятни и за двамата, само че в множеството случаи мъчно се намира „ златната среда “, тъй като някои са по-консервативно настроени.
За да не звучите вулгарно, за предпочитане е да говорите за секс директно преди или по време на самия акт. Тогава бушуват хормоните и на двата пола и интимните детайлности могат да покачат либидото.
Смята се, че мъжете първи „ развързват “ езика си, до момента в който на дамите им би трябвало време, с цел да им отговорят. Според сексолози, с цел да може те да доближат това вербално равнище, би трябвало първо да са изпитали избрана възбуденост. Чак тогава пада „ прагът “ им на срамежливост. Ето за какво по време на любовната игра приказват най-вече мъжете, с цел да подтикват половинките си, които разчитат на езика на тялото.
Специалистите поучават да изберете деликатно точния миг, в който да започнете да говорите за вашите полови мечти или какво сте запланували на гаджето си. Ако единият е на една вълна, а другият на друга, нещата няма да се получат. Когато мъжът/ дамата до вас няма предпочитание за секс, по-добре прекратете приказките, тъй като ще си навлечете по-скоро недоволството им, в сравнение с тяхното внимание.
„ Нашите тела може да усещат нещо, само че в случай че мозъкът ни се освободи изцяло от страничните мисли, удоволствието постоянно ще бъде малко. Мръсните приказки ни оказват помощ да забравим за главата си и мислим за телата ни “, разяснява Джени Блок, сексолог, специалист по запознанства. Тя счита, че единствено избрани стонове и дейности на другия могат да накарат човек да спре да мисли за прането на терасата и се отпусне. И е безапелационна, че не е нужно да говорите доста, тъй като от време на време една приказка преди или по време на секс, може да разпали пристрастеностите.
„ Винаги споделям на хората да мислят за сетивата си. Ако не сте привикнали да говорите вулгарно, по този метод, не се чувствайте задължени да го вършиме “, споделя сексологът Меган Стюбс. Тя поучава по-срамежливите да употребяват резултата на текстовите известия – хем няма да се тормозят, хем ще реализиран стремежи резултат.
Хубаво е диалогът да излезе отвън спалнята. Според проучвания в Съединени американски щати, хората, които не се тормозят да приказват за секс в всекидневието си, имат по-задоволителен полов живот. Ако не говорите за секс, то по какъв начин ще се отпуснете по-късно? Ако не повдигате тематиката, половинката ви ще си намерения, че нещо не е наред и ще ви „ обстреля “ с въпроси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР