Районна прокуратура - Ловеч се самосезира за случая на събиране

...
Районна прокуратура - Ловеч се самосезира за случая на събиране
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за измамата в Троян, даренията - над 50 000 лева

Районна прокуратура - Ловеч се самосезира за случая на събиране на дарения, посредством машинация от жена от Троян. Това стана след следствието на Тина Ивайлова и екипа на GlasNews.

Както ви съобщихме преди седмица, жена се възползва от добрината на хората и употребявайки подправен профил в обществените мрежи - Мартин Младенов, събира дарения за потърпевшо семейство от пожар в Троян. Оказа се, че Мартин Младенов в действителност е Даниела Данаилова, а пострадало семейство от пожар в града няма. Това потвърдиха и инспекции на екипа ни.



В последна сметка обаче Даниела попада в клопката на личната си скица. След като е уверена, че ще й бъде помогнато да погаси заема си - тя става ясно.

Подробности вижте в следствието ни:

Към този миг са открити постъпили дарения по сметки на Даниела за 50 000 лв., научи GlasNews. Тепърва следва да се обясняват всички получени средства от хората, които са желали да оказват помощ.

Дарявани са също мебели и разнообразни движимости за " потърпевшото семейство ". С екипа ни се свърза мъж, който е изпратил две блиндирани порти. Той не е единственият.

Колко още средства и какви други движимости е получила Даниела, ще ви разкажем скоро.

Очаквайте продължение!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР