Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Сандански, внесе за

...
Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Сандански, внесе за
Коментари Харесай

Жена подслони безделник в дома си в Кресна и преживя същински кошмар

Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Сандански, внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против И. Б., притеглен към наказателна отговорност за осъществени закононарушения.

Обвиняемият И. Б. през м. септември 2022 година се срещнал с В. Т., с която не след дълго заживели в Кресна. Мъжът не работел, злоупотребявал с алкохол, като средства за прехранване осигурявала В. Т. Между двамата възниквали кавги по разнообразни мотиви. И. Б. отправял закани по адрес на дамата, проявявал по отношение на нея физическа експанзия.

На 13. 01. 2024 година обвиненият използвал доста количество алкохол. В. Т. го помолила да понижи музиката, с цел да не основават стеснение на съседите, само че той ѝ дал отговор с обидни думи.

С оглед положението на И. Б. дамата направила опит да излезе от жилището, само че той взел ключовете от входната врата. Дъщеря ѝ научила за случилото се и подала сигнал на телефон за незабавни случаи 112.

Разбирайки за идването на полицейските чиновници, обвиненият взел нож и го опрял в шията на В. Т., с което ѝ предизвикал порезна рана. Освен това ѝ отправил закани с ликвидиране.

Същата вечер И. Б. бил арестуван от органите на реда. Предстои делото да продължи в съда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР