Рашков беше медиен герой, което е тъжно, защото той е

...
Рашков беше медиен герой, което е тъжно, защото той е
Коментари Харесай

Гешев за Рашков: Несериозно е доцент по право да говори като човек от краен софийски квартал


Рашков беше медиен воин, което е тъжно, тъй като той е доцент по право и е несериозно да приказва като човек от краен софийски квартал.Несериозно е и да лъжеш, да излизаш и да казваш „ почитан прокурор “ и да намекваш някакви неща. Знаете ли за какво не е споделил „ Гешев “ – тъй като знае, че ще го осъдя. Нека да каже „ Гешев “ и аз ще го осъдя, тъй като не е правилно. Това са едни хора, които хвърлят в медийното пространство нещо, с цел да провокират скандал и да реализират някаква цел. А задачата е, и тя се реализира, да се овладее правосъдната власт.

Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев пред Сашо Диков в ефира на „ Евроком “.

Процедурата по отстраняването ми беше изцяло противозаконна и в противпречие с Конституцията и съм сигурен, че Европейският съд за правата на индивида когато се произнесе ще счете, че казусът „ Кьовеши “ е доста по-чист от случая в България. Такъв случай няма. Твърдя го публично, безапелационен е Гешев.

„ Политически отпадък, оправдавам се за израза “ – това е продължението „ оправдавам се за израза “. Това било нарушаване на етичните правила. Какво нарушаване на етичните правила? ", акцентира някогашният основен прокурор.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР