Рано сутринта на Хелоуин 2019 г., Колби Трикъл се обадил

...
Рано сутринта на Хелоуин 2019 г., Колби Трикъл се обадил
Коментари Харесай

Заподозреният за убийство в Канзас използва застраховката живот на съпругата си, за да си купи секс кукла

Рано сутринта на Хелоуин 2019 година, Колби Трикъл се обадил на 911, казвайки, че 26-годишната му брачна половинка Кристен Трикъл се е застреляла в дома им в Хейс, Канзас. Сержант Брандън Хауптман от полицейското ръководство на Хейс беше виновният служител на реда. След като приказва с Колби Трикъл и огледа сцената, той се усъмни. Хауптман се чудеше дали Колби Трикъл има нещо общо със гибелта на жена си. Но три дни по-късно правосъдният доктор доктор Лайл Нурдхук дефинира гибелта на Кристен Трикъл като самоубийство. Колби Трикъл беше свободен да продължи живота си, само че следователите продължиха да работят по случая.

Колби Трикъл, който беше в армейския запас, осребри две застраховки живот за брачната половинка си на обща стойност над 120 000 $. Разследващите настояват, че той е похарчил близо 2000 $ за секс кукла в действителен размер единствено два дни откакто е получил застрахователно погашение.

Детектив Джошуа „ JB “ Бъркхолдър споделя на кореспондента на „ 48 часа “ Ерин Мориарти: „ Има развой на печал, през койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР