Рами Киуан осигури поредния финал за България на Европейското първенство

...
Рами Киуан осигури поредния финал за България на Европейското първенство
Коментари Харесай

Киуан и Росенов ще се боксират за злато в Белград

Рами Киуан обезпечи следващия край за България на Европейското състезание по бокс в Белград. Силното показване за българските национали в сръбската столица продължава, откакто носителят на квота за Олимпиадата в Париж това лято ще боксира за златото в категория до 75 кг. Това е първи край в кариерата на Киуан при мъжете.

Българинът се оправи след 4:1 съдийски гласа в мача против Ремо Салвати (Италия). В неделя той ще се изправи против Джамбулат Биджамов (Русия).

също се класира за финала на Европейското състезание. Шесткратният отличник на Стария континент при юношите, младежите и мъжете до 22 години, ще играе за златото в категория до 60 кг.

Националът на България се оправи с арменеца Артур Сахакян на полуфинала. Във финала той ще излезе против Всеволод Шумков (Русия).

Хавиер Ибаниес също ще се бие за злато. Българският национал при 57-килограмовите не се наложи да излиза на кръга, откакто Самюел Кистоюри (Франция) се отдръпна заради травма. В събота Ибаниес ще играе с Едуард Савин (Русия).

По-рано във вечерната сесия Ергюнал Себахтин и Ясен Радев приключиха с бронзови медали.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР