РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Стойността от години следсезонни уроци

...
РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Стойността от години следсезонни уроци
Коментари Харесай

Hurricanes разчитат на спокойствието на ветерани в голямото рали за преднина от 2-0 на Islanders

РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Стойността от години следсезонни уроци се появи в обезверен миг за Carolina Hurricanes като те трансфораха огромния недостиг в запаметяващо се завръщане след дълги интервали на искрено преобладаваща игра.

Това беше знак за опита на ветерани от Hurricanes – ветеранско ядро ​​в плейофите на НХЛ за шеста поредна година, смесено с попълнения от предходната година, които са вдигнали Купа Стенли другаде - е също толкоз жизненоважно, колкото и целият гений и дълбочина в тази съблекалня. И това е изключително правилно след успеха с 5-3 против Ню Йорк Айлъндърс в понеделник, трансформирайки пасив от три гола в преднина от 2-0 в серията от плейофи от първия кръг с победа, която се вписва в легендите на франчайза за години напред.

„ Трябва да отделите време, с цел да обмислите тези неща, тъй като те са специфични, нали? “ треньорът Род Бринд'Амур сподели във вторник. „ Колко постоянно виждате такава игра със залозите и всичко, което съставлява? Но е мъчно, тъй като постоянно прекосяваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР