РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Републиканците в Сената на Северна

...
РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Републиканците в Сената на Северна
Коментари Харесай

Сенатът на Северна Каролина одобрява 500 милиона долара за разширени ваучери за частни училища

РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Републиканците в Сената на Северна Каролина прокараха законодателство в своята камара в четвъртък, с цел да заделят почти 500 милиона $ повече за в този момент за стратегии, които дават пари на данъкоплатците на помогнете на учениците от K-12 да посещават частни учебни заведения и премахнете техните описи с чакащи.

При партийно гласоподаване 28-15 болшинството от републиканците в Сената се съгласи да похарчи парите. Почти цялата сума ще покрие повишаването на търсенето на безплатни средства за стипендии за благоприятни условия, откогато доминираният от Републиканската партия законодателен орган се съгласи предходната есен да отстрани рестриктивните мерки на фамилния приход за приемане на безплатна помощ.

Законопроектът може да стигне до бюрото на губернатора на Демократическата партия Рой Купър, дълготраен съперник на ваучерите за частни учебни заведения, още идната седмица, в случай че Камарата на представителите гласоподава езика на Сената. Републиканците имат тясно м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР