РакПрочетете ощеИзбягвайте да се заяждате с партньора си по каквато

...
РакПрочетете ощеИзбягвайте да се заяждате с партньора си по каквато
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец МАРТ?

Рак
Прочетете още
Избягвайте да се заяждате с колегата си по каквато и да е причина. Вашата несъразмерна негативност и недоволства може да са повода сътрудникът ви да наподобява някак надалеч от вас през последните няколко дни. Думите ви оказват въздействие и неоснователният ви спор с него или нея може да накара вашия специфичен човек да стартира да ви отбягва. Бъдете деликатни с това. Вашата динамичност ще ви помогне да постигнете финансовите си цели. Амбициозните, само че реалистични финансови цели за вас ще ви накарат да постигнете триумф. За да съумеете, ще са нужни строги ограничения и доста твърдоглав труд. Време е да осъзнаете, че позитивното мислене има огромна мощ, защото възприятието за неефективност може да заплаши възможностите ви да постигнете финансовите си цели.

 

Лъв

Връзката ви може да срещне някои трудности този месец. В обстановки като тази не напрягайте нещата прекалено много и оставете да мине известно време, с цел да оставите главите си да се охладят и да възвърнете самообладанието си. Тези спънки са краткотрайни, само че в случай че се опитате да насилите проблемите, може да не получите резултатите, на които се надявате. Има индикация, че скоро можете да постигнете обилни облаги посредством завещание. Това завещание може да пристигна при вас под формата на някакво имущество. Този месец също е уместно време най-сетне да се отървете от някои дълги неизплатени задължения и най-сетне да можете да въздъхнете с облекчение.

 

Дева

Семейните двойки може да прекарат доста качествено време един с различен този месец. Необвързаните, които възнамеряват да се женят, би трябвало да изчакат. Някои може да срещнат остарял пламък, само че е най-добре да стоите надалеч един от различен, защото няма да е добре за вас. Този месец ви чака някои изненади, защото вашият бизнес или заплата могат да бъдат усъвършенствани от непредвиден източник на приходи. Това, несъмнено, ще бъде приятна изненада за вас, осигурявайки ви спомагателната възглавница, която търсите. Пред вас ще се открият нови и напълно непредвидени благоприятни условия. Вашата упорита работа най-сетне се отплаща.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР