Ръководството на Спортист (Своге) информира футболната общественост, че внесе официална

...
Ръководството на Спортист (Своге) информира футболната общественост, че внесе официална
Коментари Харесай

Спортист внесе официална жаба срещу съдията от мача с дубъла на ЦСКА 1948

Ръководството на Спортист (Своге) осведоми футболната общност, че внесе публична тъжба в Съдийската комисия на БФС, обвързвана с дейностите на основния рефер Петър Кузев и неговия асистент Александър Апостолов по време на дуела от Втора лига против ЦСКА 1948 II.

" Главният рефер Петър Кузев отсъди несъществуваща дузпа в даденото продължение на постоянното време, за която обърнахме внимание още след срещата и която на процедура реши крайния победител в мача. Видеото от обстановката може да видите ТУК.
 ЦСКА 1948 II удари Спортист с дузпа в продължението ЦСКА 1948 II удари Спортист с дузпа в продължението
Страничният арбитър Александър Апостолов имаше чудесна позиция към ситуацията, само че все пак не реагира и одобри решението на своя сътрудник ", пишат от клуба.

" Със своите отсъждания в обстановката, в края на футболната среща, считаме, че основният арбитър и първия помощник арбитър, повлияха директно на крайния резултат и очевидно ощетиха нашия тим. С актуалната тъжба молим към феърплей, почтена игра и призоваваме всичко да се взема решение на футболния терен. Нека всеки да понесе своите последици и санкции от нарушение на правилниците за почтена игра “, се споделя в жалбата на Спортист (Своге).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР