Ръководството на Професионалната футболна лига поздрави президентът на БФС Борислав

...
Ръководството на Професионалната футболна лига поздрави президентът на БФС Борислав
Коментари Харесай

БПФЛ поздрави Борислав Михайлов

Ръководството на Професионалната футболна лига поздрави президентът на БФС Борислав Михайлов, който чества своя 60-и рожден ден.
 Боби Михайлов чества празник през днешния ден Боби Михайлов чества празник през днешния ден
" Президентът на БФС Борислав Михайлов през днешния ден навършва 60 години. 12 февруари 2023 година е мотив за житейска равноместка на един в действителност съумял човек, който е легенда за последователите на футбола у нас. Капитанът на „ златното потомство “ е обвързван с най-големия триумф на националния тим – четвърто място на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година. 

Участва на мондиала в Мексико през 1986 година, във Франция през 1998 година и на европейското състезание в Англия през 1996 година. Записва общо 102 мача за „ лъвовете “, като в 60 от тях е капитан. Синът на различен именит вратар - Бисер Михайлов, печели три трофеи и три купи на България с Левски през 80-те години. Михайлов е президент на БФС от 21 октомври 2005 година, като е печелил общо пет изборни конгреса. Той стана единственият българин, определен в Изпълнителния комитет на УЕФА, където извърши два мандата. Михайлов е обвързван и с ФИФА като член на комисията по развиване на футбола. 

Успешният началник е този, който оставя нещо скъпо зад тила си. Боби извърши тази задача с построяването на националната футболна база „ Бояна “, открита през 2016 година Повод за горделивост на юбиляра е и прелестното му семейство – брачната половинка Мария Петрова, децата Бисера, Николай и Елинор, внуците Николай и Мартин. 

Президентът на БПФЛ Атанас Караиванов и управлението на сдружението честитят празника на Борислав Михайлов с благопожелание за здраве, шанс и нови триумфи ", написаха от БПФЛ.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР