Ръководството на Милан ще се опита да обнови нападателната си

...
Ръководството на Милан ще се опита да обнови нападателната си
Коментари Харесай

Разкриха кои нападатели следи Милан

Ръководството на Милан ще се опита да обнови нападателната си мощност през лятото. В момента клубът разполага с 37-годишния Оливие Жиру, 41-годишния Златан Ибрахимович, както и Дивок Ориги, който пристигна през лятото от Ливърпул, само че е неоснователен в изявите си. 

" Росонерите " възнамеряват привличането на най-малко един централен нападател, а в случай че Рафаел Леао бъде продаден, то ще се търси и негов заместител, написа " Гадзета дело спорт ". 

В подобен може да се трансформира Ноа Окафор от Ред Бул Залцбург. Швейцарският национал е с сходен профил като на Леао. Името му е постоянно спрягано за трансфер на " Сан Сиро ", прибавя медията. 

Друга алтернатива е Армандо Броя от Челси. Албанецът обаче е с тежка травма и повече няма да играе през този сезон. Звездата на Лил Джонатан Дейвид също попадна в проектите на Милан. Канадецът е наблюдаван от много време от скаутите на клуба. 

Френският национал Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт още веднъж е на дневен ред за " росонерите ". Нападателят беше мечтан още през предходната зима, само че тогава той избра да подпише с " орлите " и премине в немския клуб като свободен сътрудник от Нант. Офанзивният футболист се показва на доста високо равнище и от Милан не престават да наблюдават развиването му. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР