Ръководството на Крумовград отговори на отговора на Арда Кърджали. Те

...
Ръководството на Крумовград отговори на отговора на Арда Кърджали. Те
Коментари Харесай

Крумовград към Арда: Някой щеше още да храни титулярите с кренвирши и лютеница в А областна

Ръководството на Крумовград отговори на отговора на Арда Кърджали. Те се обърнаха към " персоната с изявен статут " Рамадан Яшар.

Около двата клуба се завъртя драма, откакто кърджалийци са отказали на крумовградчани да им правят отстъпка " Арена Арда " за домакинските дуели.

" До " персоната с изявен статут " към този момент,

която се ласкае и приема за толкоз значима, че когато и позвънят един-единствен път, умножава по 10 този акт на естествена връзка.
 Скандално: Арда не разрешава на Крумовград да играе домакинските си мачове в Кърджали
Скандално: Арда не разрешава на Крумовград да играе домакинските си мачове в Кърджали

Терена щял да се повреди

Относно многото ни проблеми, които са " обществена загадка ". Да, има такива, които са решими и ние ги решаваме, съгласно силите и опциите ни, на дребен, прохождащ в професионалния футбол клуб.

Но..., има нерешими проблеми, като да вземем за пример измрялата риба и нечистата вода в язовир " Ст. бунар " и Стара Загора. Тези проблеми се преглеждат от други органи, само че не с цел да ги решат, тъй като те са невъзвратимо нерешими, а с цел да въздадат правдивост.

А във връзка язвителността ви, че чукаме на непознати порти, ви прощаваме късопаметността, " въпреки всичко сте от три години в Арда ". Макар, че и това не е правилно.

Само да напомним, че и " Арда " игра една година в Пловдив, на стадиона на " Локомотив ".

А по отношение на седемцифрената сума, документирана съответно и преведена по банков път в " Арда ", в случай че не бяхме я вложили в " Арда ", някой щеше още да храни тима, по-точно единствено титулярите, с кренвирши и лютеница в Областната група.

И недоумяваме каква е тази драма поради желанието ни да играем по-близо до Крумовград. И то в Кърджали, който постоянно сме смятали и считаме за непосредствен нам.

Вярвахме и имаме вяра, че това щеше да е от изгода за всички. Но вие, " стоманените мъже " ни научихте да одобряваме думата НЕ и ние, към този момент я приехме.

Останалото го оставяме на времето и суетата.

Ръководството на ФК Крумовград "
 Арда отговори на Крумовград
Арда отговори на Крумовград

Вижте какво обявиха оттова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР