Ръководството на Астън Вила има желание да привлече нападателя на

...
Ръководството на Астън Вила има желание да привлече нападателя на
Коментари Харесай

Вила се прицели в нежелан нападател на Челси

Ръководството на Астън Вила има предпочитание да притегли нападателя на Челси Миши Батшуай през януарския трансферен прозорец, оповестява медиите на Острова.

Мениджърът на бирмингамци Дийн Смит държи съставът му да бъде заздравен с нов нападател през януари в борбата за оцеляване във Висшата лига, а Батшуай е запаса на Тами Ейбрахам при "сините ", само че желае да получава повече игрово време, с цел да усили възможностите си да попадне в състава на Белгия за Европейското състезание това лято.

Според информацията Вила може да вземе 26-годишният Батшуай чартърен до края на сезона с алтернатива за закупуване през лятото. Мениджърът на Челси Франк Лампард е подготвен да се раздели с Батшуай, само че в случай че от "Стамфорд Бридж " този месец си тръгне и Оливие Жиру, то той ще държи да бъде взет нов нападател.

"Сините " ще могат да подсилят състава си през този трансферен прозорец, откакто през предишния имаха възбрана за привличането на нови играчи. Според медиите трансферна цел номер 1 на лондончани за нападението е Муса Дембеле от Лион, само че Челси ще би трябвало да извади много сериозна трансферна сума за голмайстора на "хлапетата ". /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР