Ръководителите на Националната лотария започнаха издирване на двама британци, които

...
Ръководителите на Националната лотария започнаха издирване на двама британци, които
Коментари Харесай

Призив от Националната лотария за двама щастливи британци, които може би не осъзнават, че са спечелили награда от £1 милион от EuroMillions

Ръководителите на Националната лотария започнаха търсене на двама британци, които може би не знаят, че и двамата са спечелили страхотни по £1 милион всеки.

Победителите към момента не са получили изменящите живота си награди от £1 000 000 от тегленето на EuroMillions UK Millionaire Maker предишния петък, когато 10 души станаха милионери за една нощ. Всичко, което се знае, е, че един от изчезналите спечелили от EuroMillions е купил печелившия си билет онлайн, а втори изчезнал милионер е купил билета си в магазин за продажба на дребно. и влезте в техния акаунт в Национална лотария. Те също по този начин са помолени да се обадят на линията на Националната лотария, с цел да получат премията си. Лицето, което е закупило своя печеливш билет на дребно, би трябвало да ревизира хартиения си билет в магазина или да сканира билета си EuroMillions посредством приложението на Национална лотария и по-късно да се обади на същата линия, с цел да направи настояването си.

‌Анди Картър, старши спечелили “ консултант в Нац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР