Ръководител постановъчна част търси Драматично-куклен театър Иван Димов в Хасково.

...
Ръководител постановъчна част търси Драматично-куклен театър Иван Димов в Хасково.
Коментари Харесай

Ръководител постановъчна част и осветител търси хасковският ...

Ръководител постановъчна част търси Драматично-куклен спектакъл " Иван Димов " в Хасково. Длъжността е обвързвана с организация на индустриалния развой по подготовката и оформлението на спектаклите, осъществяване на механически конференции, управление на планировъчните и монтировъчни подготовки и правене на  проекто-сметната документи и доста други отговорности. 

Театърът търси и осветител. От него се изисква да поддържа готово осветлението за подготовки и представления. Той оттговаря за естественото и безпроблемно осъществяване на подготовките и представленията.

От претендентите се чака приключено висше или приблизително особено в региона образования. Възнаграждения не са посочени. 

 След вакантните позиции в Хасково са и тези за чиновник и архивар в адвокатска фирма за правосъден реализатор, като посоченото възнаграгдение е 710 лв.. ВиК също търси хора, не за пръв път. Свободните места са за техници и стругар. Правят усещане доста разгласи на разнообразни позиции във компании за бързи заеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР