Радостин Василев заплашва Слави Трифонов и Тошко Йорданов със записи.

...
Радостин Василев заплашва Слави Трифонов и Тошко Йорданов със записи.
Коментари Харесай

Колтуклиева: Днес Руди Гела намекна, че има записи със Слави. Аман вече, ще им се кефите ли още

Радостин Василев заплашва Слави Трифонов и Тошко Йорданов със записи.
Заплаши със записи Илиана Раева, строителите на сцена
“Бургас ”… извади записи от среднощното съвещание на Народно събрание на “Продължаваме смяната ”.
На 13 юни 2022 година Тошко Йорданов огласи запис на Радостин Василев, който притиска Христинка Иванова да се отдели от “Има подобен народ “ или да напусне Народното събрание. Тя свидетелства, че е била застрашена и вкара Руди Гела в съда, на 7 ноември в Софийска градска прокуратура беше второто съвещание по наказателното дело против него, обвиняването е по чл.143 от Наказателен кодекс, предусещащ до 6 години затвор.
Днес в Народното събрание Радостин Василев загатна, че има компрометиращи записи, в които Слави Трифонов желае от него неща, които са подсъдни.
Този пишман юрист не знае ли, че затаяването на информация за закононарушение се санкционира строго от закона?
Руди Гела, по волята на Слави Трифонов, беше министър на младежта и спорта от 13.12.2021 до 2.08.2022 година. Защо Радо Ухото е държал тези записи в загадка до момента, за какво не е подал сигнал до способените органи? Ами, в случай че е правил това, което водачът на Има Такъв Народ е желал от него, значи и той е нарушавал закона.
Радостин Василев има тристаен апартамент и гараж в София, до Зоологическата градина. Ако Руди Гела смъкна на хартия всички записи, които е правил, няма да има къде да се епилира и къде да седне да си напише опорните точки за кучия си лай против всичко и всички.
Радостин Василев искаше да стане министър на вътрешните работи, с цел да отмъсти на първата си брачна половинка, че го е напуснала поради любовта си към полицейски началник. Представяте ли си втори Бойко Рашков – още по-нагъл, по-ожесточен и по-безсрамен?! Да заменят стомна с пица с кристали, да вземем за пример.
Георги Папазки, хазартният необут, някогашен пандизчия, ли инжектира самоувереност и пари в този хартиен тигър? В тази ходеща записвачка …
Телефоните са измислени за връзка, за шерване, за връзка, а не за скрито записване и изнудване със записи.
Аман от ченгелари и ченгеджийници в тази страна! Ще ги спрем ли или ще им се кефите, тъй като ви обезпечават пошлото шоу, с което да си подлютите сивото всекидневие?!
От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР