Радев няма една позиция по Украйна. Той има две: едната

...
Радев няма една позиция по Украйна. Той има две: едната
Коментари Харесай

Цитат на деня: Радев е ту ястреб на войната, ту гълъб на мира

Радев няма една позиция по Украйна. Той има две: едната - на ястреб на войната и едната - на гълъб на мира, според от аудиторията, на която приказва ". Това мнение за президента Румен Радев изрази пред Би Ти Ви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя даде за образец изявления на президента при визити в чужбина: " Нека напомня изявлението на Радев от срещата на НАТО в Мадрид, където споделя: " Русия е опасност и агресор. Ще продължим и ще засилим още повече политическата и практическата поддръжка за Украйна, която се бори за своя суверенитет и самостоятелност ". По време на срещата във Варшава през октомври 2022 година, Радев декларира: " Русия е най-значима и директна опасност за
нас ". При визитата на българския президент в Гърция, той споделя: " Независимо от всякаква сензитивност към ролята на Русия в нашата история, която към момента може да съществува в елементи от нашето общество, България най-категорично осъжда противозаконната война на Русия ".

 Цитат на деня: Президентът Зеленски измете пода с Румен Радев Цитат на деня: Президентът Зеленски измете пода с Румен Радев

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи: " А през вчерашния ден президентът приказва за спор. Тоест веднъж по този начин пред сътрудниците и сътрудниците си на открито, с цел да се хареса, а когато приказва пред българите - приказва не за война, а за спор, приказва, че Крим е съветски и така нататък Това го вкара в тази конфузна обстановка, тъй като по време на диалога беше събрана едната и другата страна - Западът, който поддържа Украйна, в лицето на господин Зеленски и българите, които стояха пред тв приемниците. И няма по какъв начин да съчетаеш гълъб на мира с ястреб на войната, тъй като най-после излиза някакво врабче ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР