Работник в магазин за кебап изгони двама мъже от магазина

...
Работник в магазин за кебап изгони двама мъже от магазина
Коментари Харесай

Ужасен бой в магазин за кебап: работник преследва мъже с мачете, след като се подиграват на храна

Работник в магазин за кебап изгони двама мъже от магазина си, за които се твърди, че са въоръжени с мачете, откакто са се подигравали с храната му - с ужасния миг, уловен от камера.

Инцидентът е станал през вчерашния ден (5 март) в Best Kebab на ъгъла на Dundas Street и Queen Street в Глазгоу, Шотландия. Нахалната двойка младоженци изрази мнението си за храната, предлагана в известното заведение за храна за у дома, преди мъжът да излезе иззад щанда, за който се твърди, че е въоръжен с огромно острие.

Кадри демонстрират по какъв начин двойката снима на телефон, до момента в който се смеят против служащия в магазина без забележима причина, което го нервира, преди да се насочи към вратата. Докато служащият също стартира да снима, с цел да документира своята страна на историята, той е предизвестен от един от мъжете, че може да има физическо принуждение, оповестява Daily Record.

Един от мъжете споделя: „ Аз “ ще те разбия. Ако се приближиш до мен, ще те разбия по дяволите. Тъпото дуо наподобява съжалява за решението си да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР