Работим на пълни обороти, всичко се движи по план и

...
Работим на пълни обороти, всичко се движи по план и
Коментари Харесай

Шефът на Хидрострой: Кръговото на Цар Освободител във Варна е готово, правим всичко както обеща кмета Портних

" Работим на цялостни обороти, всичко се движи по проект и както даде обещание кметът на Варна Иван Портних, новият бул. " Васил Левски " ще е подготвен до края на месец април ". Това съобщи заVarna24.bg Николай Пашов, изпълнителен шеф на фирмата-изпълнител " Хидрострой ".

Той увери, че до 30 март ще бъде готово и пуснато за придвижване и новото кръгово кръстовище по бул. " Цар Освободител ".

" Кръговото е готово, през днешния ден асфалтират методите, бордюрите са построени. Вече се залесява по протежението на булеварда. Озеленяване има към този момент в региона на новото кръгово по " Владислав ", следва засаждане на дървета около бул. " Цар Освободител ", добави Николай Пашов, който преди време беше общински консултант от ГЕРБ във Варна, само че се отхвърли от поста, с цел да продължи да извършва управителната си служба в най-мощния сътрудник на общината в морския град - фирма  " Хидрострой ".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР