Пушенето на закрито оставя неприятна миризма, която попива в дрехите,

...
Пушенето на закрито оставя неприятна миризма, която попива в дрехите,
Коментари Харесай

Ето как да елиминирате ужасната миризма от цигари

Пушенето на закрито оставя неприятна миризма, която попива в облеклата, пердетата и мебелите. Обърнете внимание на тези лесни трикове, с които да се отървете от тази неприятна миризма или най-малко да я намалите:
1.Оцет или деен въглен
Налейте малко винена киселина в няколко съда или поставете няколко части деен въглен, след което ги оставете в стаята, в която се пуши. Ако имате деца или домашни любимци, поставете съдовете на по-високо място. Въгленът и оцетът всмукват и обезвреждат неприятните миризми.
2.Парфюм на крушката
Напръскайте малко от обичания си парфюм на студена крушка. Когато включите осветлението, крушката ще се затопли и в помещението ще се освободи благоуханието на парфюма, който най-малко частично ще прикрие неприятната миризма от цигарите.
3.Ароматизатори за дрешник
Ако почувствате, че вашите фешън аксесоари като ръкавици, шапки и шалове, са попили миризмата от цигари, а планирате да ги носите на идващия ден и нямате време за пране, оставете ги един час навън да се проветрят, а по-късно оставете ги за една нощ в торбичка дружно с ароматизатора за дрешник.
4. Пясък за котки
 Жена напръска леглото със алкохол. Вижте какво се случи по-късно Жена напръска леглото със алкохол. Вижте какво се случи по-късно
Спиртът постоянно е употребен като дезинфектант, само че може да се употребява и за други цели. И към всичко останало, той е отличен козметичен прочие..
В пепелника сложете малко елементарен пясък, или даже по-добре, ароматизиран пясък за котки. Той изцяло ще отстрани неприятната миризма от пушенето и ще го почистите по-лесно.
5. Сода бикарбонат
През нощта, преди да заспите, поръсете сода за самун по килима, канапето и на всички места, където се е пушило. Сутринта изчистете с прахосмукачката.
6. Кърпа и оцет
Първо проветрете стаята и по-късно натопете кърпата в оцет, размахвайте я из стаята за 1-2 минути. Миризмата на цигари би трябвало да изчезне изцяло.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР