Психическите белези, останали след ужасяващ сърдечен страх, са били също

...
Психическите белези, останали след ужасяващ сърдечен страх, са били също
Коментари Харесай

Мартин Робъртс от Homes Under the Hammer наруши мълчанието за почти фатален сърдечен проблем

Психическите белези, останали след отблъскващ сърдечен боязън, са били също толкоз сложни за справяне, колкото и физическото възобновяване, разкрива Мартин Робъртс.

Но водещият на Homes Under the Hammer споделя, че шокът преди две години го е предиздвикал да желае да грабне живота и всичко, което той може да предложи, защото към момента „ няма време да умира “. Той насочва силата си, с цел да промени живота на младежите и да им даде цел, до момента в който те му оказват помощ с самоуверен нов план за възобновяване. Някои от младежите са имали сложни времена, било то заради попадане в неверната навалица, изпробване с опиати или просто обществена битка.

В прочувствено изявление той сподели: „ Мисълта, че може да свърши по този начин бързо ме накара да се отчая да направя всичко допустимо, тъй като не знам какъв брой още ми остава. Никой от нас не го прави. Даде ми се тази опция да трансформира живота на децата и се усещам толкоз фаворизиран. “ 60-годишният Мартин купи занемарен пъб и хотел, сврян в бившето въгледобивно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР