Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът

...
Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът
Коментари Харесай

Японско изследване разкри: Путин разполага с няколко двойници, които ползва

Проучване, извършено от японски учени, съумя да откри, че президентът на Русия Владимир Путин в реалност има няколко двойници, които употребява за разнообразни събития и мероприятия.

Авторите на проучването са достигнали до това умозаключение, откакто са употребявали разнообразни телевизионни фрагменти на съветския държавен глава, в които са сравнили гласа и походката му чрез технология за лицево различаване благодарение на изкуствен интелект. Крайният резултат от извършените опити установил, че Путин разполага с „ няколко “ двойници, които участват на избрани обществени изяви.

Тяхното проучване е извършено с изкуствен интелект, който използва  лицево различаване, гласово съпоставяне и надзор на придвижванията на тялото. То посочило, че Путин има голям брой двойници и всеки един от тях със личен неповторим глас и обноски.

Така, да вземем за пример, било открито, че по време на честванията във връзка Деня на успеха на Червения площад на 9 май т.г. е участвал същинският президент на Русия, до момента в който Путин, който посети Кримския мост преди 10 месеца, е „ отговарял на оригинала “ на 53 %, написа " Дейли мейл ".

Появата на Путин на фронта в окупирания Мариупол през март пък е бил меродавен на към 40% по отношение на лицевото различаване на Путин от Червения площад, сочи анализът, който установил също, че има единствено 18% подобие сред „ Путин от Кримския мост “ и „ Путин от Мариупол “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР