Процесът срещу Кристин Кийлър“ дебютира на 14 април. Бурно коментираният

...
Процесът срещу Кристин Кийлър“ дебютира на 14 април. Бурно коментираният
Коментари Харесай

Една афера, която свали правителство. По EPIC DRAMA

„ Процесът против Кристин Кийлър “ дебютира на 14 април.
Бурно коментираният нов сериал по „ Процесът против Кристин Кийлър “ надниква зад заглавията на таблоидите, с цел да опише човешката история оттатък политическата и секс конспирация в един от най-емблематичните кавги от модерната история на Англия: поредицата събития от 1960-те, станали известни като „ Аферата „ Профумо “.  
Сценарист е носителката на BAFTA Аманда Коу (Apple Tree Yard, Room At The Top, Life In Squares), а режисьор Андреа Харкин (Come Home, Clique).
Премиерата е в сряда, 14 април, от  22:00 часа – по ТВ канал Epic Drama в Централна и източна Европа.
 
Видео за „ Процесът против Кристин Кийлър “

Минипоредицата в шест елементи е с впечатляващ актьорски състав, който включва:
Софи Куксън (Kingsman, The Secret Service, The Huntsman: Winter’s War) в основната роля като Кристин Кийлър Джеймс Нортън (McMafia, War and Peace, Happy Valley) в ролята на Стивън Уорд Бен Майлс (The Crown, V for Vendetta) е дискредитираният министър Джон Профумо, Емилия Фокс (Silent Witness, Dorian Gray) е в ролята на брачната половинка му – Валери Профумо.
През 1962 година Студената война набира нова мощ с Кубинската рецесия, а английското държавно управление е оплетено в шпионски и секс кавги. Тъкмо когато министър председателят Харолд Макмилън се бори да възвърне реда, стартират да избуяват клюки, че през  1961 година Министърът на войната в кабинета му Джон Профумо и съветски разузнавач са имали една и съща държанка. Уронване на престижа, каквото страната не би могла да понесе.
За младия модел Кристин Кийлър аферата с Джон Профумо към този момент е минало, а той – с поддръжката на брачната половинка си, някогашната актриса Валери Хобсън, е евентуален претендент за министър-председателския пост.

Актрисата Софи Куксън като Кристин Кийлър в „ Процесът против Кристин Кийлър “ по Epic Drama
Тъкмо тогава, обаче, скандалният любовен триъгълник сред Кристин и двама мъже от Западните Индии стига до кавга с престрелка, което ненадейно хвърля Кристин в светлината на прожекторите. Улавяйки шанса да продаде историята си и да завоюва пари в една доминирана от мъжете Англия от 1960-те, Кристин споделя за аферата с Профумо и руснака. Доказателството е скрито любовно писмо от Профумо.
Това отприщва поредност от събития, които стигат до опит да се потулят нещата и следващ скандал от народен мащаб, а индивидът, който среща Кристин с Джон Профумо, довереникът й, Стивън Уорд, се трансформира в изкупителна жертва.

Актьорът Джеймс Нортън като Стивън Уорд в „ Процесът против Кристин Кийлър “ по Epic Drama
Развиващ се в ера на промени в класовата, половата и расовата политика и в разгара на Студената война, сериалът ни води зад вестникарските заглавия и споделя историята на абсурда посредством живота и орисите на основните герои.
„ Процесът против Кристин Кийлър “ дебютира на 14 април и ще се излъчва всяка сряда от 22:00 часа по Epic Drama .

е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците. Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и цялостна стратегия на ТВ канала посетете
Следете и и
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР