Процентът на фирмите в САЩ, използващи ИИ, все още е

...
Процентът на фирмите в САЩ, използващи ИИ, все още е
Коментари Харесай

Използването на ИИ от бизнеса е малко, но расте бързо, водено от ИТ сектора и фирмите в Колорадо и окръг Колумбия

Процентът на компаниите в Съединени американски щати, употребяващи ИИ, към момента е относително дребен, само че пораства бързо, с компании в осведомителните технологии и в места като Колорадо и окръг Колумбия, водещи, съгласно нов отчет на откриватели от Бюрото за броене на популацията на Съединени американски щати.

Общото потребление на AI принадлежности от компаниите в производството на артикули и услуги се е нараснало от 3,7% последния спад до 5,4% през февруари и се чака да нарасне в Съединени американски щати до 6,6% до началото на есента, съгласно изследването на Бюрото за бизнес трендове и вероятности, оповестено тази пролет.

Използването на AI от компаниите към момента е много дребен, защото доста компании към момента не са видели потребност от него, споделиха откриватели от Бюрото за броене на популацията в съпътстващ документ.

„ Много дребни предприятия, като бръснарски салони, салони за нокти или химическо почистване, може към момента не виждам приложимост за AI, само че това може да се промени с възходящите бизнес приложения на AI “, споделиха те. „ Едно евентуално пояснение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР