Процедура за подбор на здравен медиатор за гр. Меричлери обяви

...
Процедура за подбор на здравен медиатор за гр. Меричлери обяви
Коментари Харесай

Търсят здравен медиатор за Меричлери

Процедура за асортимент на здравен посредник за гр. Меричлери разгласи община Димитровград. Крайният период за подаване на документи от канадидатите е до 17 часа на 14 февруали в това число.

Документите се подават в деловодството на Община Димитровград, на Гише № 1. Необходими са: автобиография, мотивационно писмо, копие от тапия за приключено приблизително обучение, заявление по пример, декларация по пример №1 и декларация по пример №2. Образците могат да бъдат получени от деловодството или да се изтеглят от интернет страницата на общината,.

Изискванията към претендентите са: да имат приключено приблизително обучение, да са от локална уязвима етническа общественост, да познават здравните и обществените й проблеми, да владеят езика й, да имат отзивчиви умения и компютърна просветеност (MS Word, Internet).

Провеждането на подбора ще е в границите на един ден, като комисия ще прегледа постъпилите документи и с утвърдените ще организира изявление. Датата, часът и място ще бъдат оповестени в допълнение, след приключване на периода за кандидатстване, прецизират от общината.

Здравният посредник ще работи за подкрепяне на незапознатите със здравната система и приемане на достъп до здравни услуги, ще посредничи сред уязвимите групи, здравни и обществени служби, ще работи с ОПЛ и други здравни експерти и институции за повишение на имунизационния статус на децата. Той трябна да подкрепя популацията и при попълване на разнообразни документи, да взе участие в образуване на здравни профилактични мероприятия и мероприятия за повишение на здравната просвета.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР