Протести ще има тази вечер от 18:30 ч. в Пловдив

...
Протести ще има тази вечер от 18:30 ч. в Пловдив
Коментари Харесай

В Пловдив и Варна излизат тази вечер на протести срещу ИТН, ДПС, ГЕРБ и Възраждане -

Протести ще има довечера от 18:30 ч. в Пловдив на площад “Съединение ”, както и до Паметника на приморците във Варна от 19:00 ч.

Протестите са предизвикани от отстраняването на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание и от образуването на новото болшинство в Народно събрание - с гласовете на ИТН, Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане ".

Във Варна “Демонстрацията в отбрана на европейска България ” е проведена от Николай Танчев, който е бил претендент за депутат през 2021 година в листата на “Демократична България ”. От Продължаваме промяната - Варна също поддържат митинга.

От община Варна оповестиха пред OFFNews, че не са известени за събитието. Организаторите обаче ни увериха, че то ще се състои.

Протест “Заедно за бъдеще от 21 век. Против Има Такъв Народ, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Възраждане! ” ще се организира в Пловдив.

От общината оповестиха пред OFFNews, че той е проведен от адв. Атанас Костов. През 2019 година Костов беше повдигнат от “Демократична България ” за претендент за кмет на Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР