Протестът в София достига своята кулминация.Засада на депутата Йордан Цонев

...
Протестът в София достига своята кулминация.Засада на депутата Йордан Цонев
Коментари Харесай

Протестиращите вече са пред БНТ, готвят засада на Йордан Цонев

Протестът в София доближава своята кулминационна точка.

Засада на депутата Йордан Цонев готвят протестиращите против хартиената бюлетина. Те се реалокираха пред постройката на Българска национална телевизия, където довечера депутатът на Движение за права и свободи ще взе участие в предаването " Панорама ", написа.

" Долу Движение за права и свободи " и " Мафията вън! " скандират хората пред постройката на националната телевизия. Те чакат Цонев да слезе, чуха се претенции да се появи и генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Карадайъ се закани, че в случай че се съберем 2 хиляди, ще докарат 20. Мен не ме интересува дали ще дойдат 20 хиляди, а да няма Данчо Ментата и Карадайъ в праймтайма, споделиха уредниците.

Тече организация сред протестиращите - част да чакат на основния вход, а други - на задния. На митинга дойде и съпредседателят на " Демократична България ", който също ще взе участие в " Панорама ". Сред хората към момента се виждат депутати на Политическа партия и Демократична България, веят се и флагове на Демократична България.

Смисълът на това да сме тук е нашият любим Данчо Ментата, споделят водещите, а събралите се викат " Данчо вън ". Някои разясниха, че желаят депутатът да държи тирада, други се питат дали не е отпътувал за Световното в Катар, защото още го няма.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР