Пространство за алтернативна култура ReBonkers във Варна показва последната изложба

...
Пространство за алтернативна култура ReBonkers във Варна показва последната изложба
Коментари Харесай

Варненското алтернативно пространство ReBonkers показва изложба на Васил Василев | Откриването е на 11 февруари

Пространство за различна просвета ReBonkers във Варна демонстрира последната галерия на Васил Василев. Това е и първото показване на живопис в пространството.

Официалното разкриване е на 11 февруари от 16.00 до 20.00 ч., а изложбата ще може да бъде забелязана до 24 февруари, оповестяват уредниците за Moreto.net.

В рамките на платформа " Съвременен взор " ReBonkers показва създатели, тематики и начинания свързани със актуалните трендове в изкуството, културата и обществения живот.

Изложбата на Васил Василев демонстрира преглед на последните му работи подбрани от кураторът Асен Иванов. Селекцията е от непоказвани до момента произведения, а сцената на която са изложени постанова още равнища на прочит в подтекста на процесите на времето и органичен живото пространство на ReBonkers.

Предстоящата галерия на Васил Василев ще ни срещне с по-рано непоказвани на българската аудитория творби. Авторът е одобрено име в българската живопис от втората половина на двадесети век.

Представян е от десетилетия от реномирани галерии както в страната, по този начин и в чужбина. Негови творби попадат в описите на локални и интернационалните организации и частни сбирки у нас и по света.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР