Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и

...
Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и
Коментари Харесай

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкия им сътрудник Speedsector събира над 60 спортни автомобила в спиращ дъха маршрут от България до Гърция сред 26 и 28 април 2024 година Живописни гледки и планински прави ще вдигнат адреналина на участниците в „ Supercars DreamDrive “. Основен спонсор на Ралито за поредна година са Примекс - Гуми и Сервиз, които се грижат за стабилността на пътя на всички участващи коли.

„ Карането на фантазиите “ ще откъсне от забързаното всекидневие екипажите в Събитието за един паметен уикенд. Участниците с техните коли ще могат да се насладят на неповторимо шофиране по обособени планински прави в Пирин планина, особено затворени за Премиум Рали София - Свети Влас.

Мощните возила ще чакат всички почитатели на централния площад „ Никола Вапцаров “ в гр. Банско на 26 април 2024 година в 14:00 часа. Събитието се организира с поддръжката на Община Банско. Тазгодишните сътрудници от 7CARS ще са част от събитието с една съществена цел - да дават професионална консултация на гостите, които търсят идващия си автомобил. Техният щанд ще бъде мястото, където всички присъстващи ще могат да получат безвъзмезден съвет, както и особено готови изненади от тях. 
В Банско ще може да се запознаете и с активността на BoneV Academy - мястото за гратис крипто образование, което оборудва мозъка и духа за манифестация на триумф.

Всички, които се интересуват от криптовалути, ще имат опцията да научат повече за единствената крипто борса в света BoneX Margin, която няма такси, определяща стандарта за наличен и печеливш крипто трейдинг: " Zero Fees, Maximum Gain ". Един от главните сътрудници на Събитието в лицето на 8888.бг e подготвил провокации с късметлийска игра с награди, както и атрактивен “giveaway ” за почитателите на Формула 1. Напомняме, че 8888.бг поддържа виновната игра и регистрацията в уеб страницата е за лица над 18г.

Сред известните марки и модели, които ще могат да се видят онлайн в Банско, са Ferrari, Lamborghini, разнообразни модификации на Porsche 911, Mercedes-Benz, BMW и доста други. Партньорите на Събитието Maserati - Auto Italia ще показват своите расови коли с опция за тест драйв, с цел да се изпита страстта от шофирането им. Гостите ще могат да видят първия електрически SUV на Maserati Grecale Folgore, който в този момент идва на българска територия.

 Следeте представянето на колите, част от „ Supercars DreamDrive “, в обществените мрежи на Премиум Рали София - Свети Влас Facebook и Инстаграм.

Събитието се организира с поддръжката на: Евролинк, Pulse, Tailor Made by BatChavo Inside, Община Банско и Bansko The Club.
Сезон 2024 на Премиум Рали София - Свети Влас се осъществя с медийната поддръжка на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР