Прокурорският син от Перник, който нашумя като терориста на града,

...
Прокурорският син от Перник, който нашумя като терориста на града,
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник се смее над закона! Гривната на крака му не е работила нито минута, а баща му е бивш лихвар

Прокурорският наследник от Перник, който нашумя като терориста на града, който бие наред хората по улиците, още веднъж е в ареста, откакто на процедура самичък се тикна назад там.

Преди дни от балкона на жилището, в който живее, той призна пред кореспонденти, че е излизал по заведения, макар че е под домакински арест. Това провокира скандал и управляващите нямаха различен избор, с изключение на да го приберат назад на топло.

18-годишният келеш освен не съжалява за нито едно от закононарушенията, които е направил, само че и най-нагло се надсмива над закона. Затова самичък призна, че е излизал и даже сподели, че в полицейския арест е като в хотел. Освен това той разкри и нещо доста значимо и то е, че на процедура няма проследяващо устройство и по тази причина си е ходил на всички места.

На крайници на Васил е било сложено радиочесторно устройство, само че то по този начин и не е проработило. Системата била следната. Слага се гривна на крайници на нарушителя, а в жилището му има друго устройство, което регистрира какъв брой близо се намира гривната до него.

В случая на татковото синче обаче гривната била „ бъгната “ благодарение на човек от ГДИН и отчитала неверно. Показвала, че е до устройството, а в това време можело да е на всички места.

Ето за какво „ лекето “ е било видяно в най-различни заведения в Перник. Безскрупулният бияч е бил видян в ресторант „ Казабланка “, в кафенето „ Рай “ и в лоби бара на хотел „ Струма “. Свидетели настояват, че на всичките места е бил с гривната на крайници, което е скандално.

В същото време правосъдният министър Крум Зарков излиза с нелепата версия, че Васил Михайлов е излизал, тъй като в Перник нямало останали радиочесторни устройства и неговото пристигнало след два дни. Наясно ли е Зарков, че в случай че е по този начин, то абсурдът е още по-голям, тъй като излиза, че управляващите са знаели, че може да излиза цели два дни, а за този интервал може да извърши нови побои.

В последна сметка, с цел да се потули абсурдът, капризното тийнейджърче на „ тати “ бе върнато в ареста, като че ли това е някакво наказване, откакто там е като хотел. Този човек в никакъв случай няма да си вземе поука, до момента в който има корумпирани чиновници, които да му оказват помощ. Държавата отглежда един предстоящ палач, в случай че в този момент не бъде осъден уместно.

Какво обаче може да излезе от наследник на един лихвар?! Колкото и необичайно да е, досегашният областен зам. прокурор на Перник Бисер Михайлов е бил съден за лихварство.

През 2010 година той и брат му Васил, на който е кръстен синът му, явно са доста близки, отпускат заем от 30 хиляди лева на закъсал финансово човек, само че поставят по 3700 лева рента на месец. Двамата тогава са арестувани от вътрешния министър Цветан Цветанов, само че не след дълго казусът е потулен.

Очевидно е, че това семейство се има за богопомазано, въпреки да не съблюдава нито една от божите заповеди. Бисер, Васил, а и може би всички останали в рода им, считат, че не те би трябвало да живеят съгласно закона, а законът съгласно тях. Грозна родна картинка.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР