Прокурорите от Южна Дакота обвиниха мъж от Сиукс Фолс в

...
Прокурорите от Южна Дакота обвиниха мъж от Сиукс Фолс в
Коментари Харесай

Мъж от Южна Дакота е изправен пред обвинение в убийство, след като се блъсна в полицай по време на полицейско преследване

Прокурорите от Южна Дакота упрекнаха мъж от Сиукс Фолс в понеделник в ликвидиране от първа степен и утежняващо укриване при гибелта на заместител, който беше ударен, до момента в който пускаше шипове по време на полицейско гонене.

40-годишният Джоузеф Джийн Хоек беше арестуван без гаранция при първото си явяване в съда за гибелта на заместник-началника на окръг Муди Кен Пророк, 51, от Уентуърт, който умря по време на преследването в петък.

Хора, близки до Хук, го описаха като по " низходяща серпантина ", белязана от приложимост на опиати и ескалиращи закани за принуждение, специфичен сътрудник Джефри Коларс от Юга Отделът за престъпно следствие на Дакота написа в правосъдна документи от неделя.

Главният прокурор на Южна Дакота Марти Джакли персонално води делото. Той сподели, че към момента би трябвало да проверява всички смекчаващи условия, по-късно да седне със фамилията на Пророк и по-късно с шерифа и неговите заместници, преди да реши дали да поис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР