Прокурор Тихомир Тодоров официално встъпи в длъжност като административен ръководител

...
Прокурор Тихомир Тодоров официално встъпи в длъжност като административен ръководител
Коментари Харесай

Прокурор Тихомир Тодоров официално встъпи в длъжност като административен ръководител на Окръжна прокуратура – Разград

Прокурор Тихомир Тодоров публично встъпи в служба като административен началник на Окръжна прокуратура – Разград за повторно откакто бе определен още веднъж, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

На гала в наличието на сътрудници, прокурор Тихомир Тодоров публично встъпи в служба като административен началник на Окръжна прокуратура – Разград за повторно. Съгласно решение на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет от 23 март 2022 година, прокурор Тодоров е избран да заеме длъжността " административен началник – областен прокурор “ на Окръжна прокуратура - Разград ", на база резултатите от провел се конкурс.

Акт за встъпване в служба на новоизбрания остарял областен прокурор на Разград връчи ръководителят на Апелативна прокуратура – Варна Владимир Чавдаров. Той приветства своя сътрудник с избора му за повторно и му пожела да продължава да върви решително и умно по професионалния си път.

Тихомир Косев Тодоров стартира своята кариера в Прокуратурата на Р България през януари 1995 година, когато е назначен на служба " следовател “ в Окръжната следствена работа в Разград. През май 1997 година става " прокурор “ в Районната прокуратура в града, където остава четири години.

В интервала от юни 2001 до края на юли 2010 година заема длъжността " прокурор “ в Разградската окръжна прокуратура. След това е назначен за заместник-окръжен прокурор на структурата. От март 2017 година е неин административен началник – областен прокурор.

Прокурор Тодоров има над 27 години юридически стаж, минал напълно в Прокуратурата на Република България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР