Професорът вече е зарегистрирал опит в правителството на НДСВ като

...
Професорът вече е зарегистрирал опит в правителството на НДСВ като
Коментари Харесай

Огнян Гърков: Президентски валс Анастас Герджиков – Невяна Митева?

Професорът към този момент е зарегистрирал опит в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори" като зам.-министър на образованието, само че научните му специалности нямат нищо общо с политическа експертиза за президент на страната, изключително в сферите външна политика или лоното на Главнокомандващ въоръжените сили.

Относно неговия принос към СУ в съзнанието ми изплуват:

Първо: Alma mater към този момент се изписва на личната си страница като Юнивърсити " Сейнт Клемент Оухридски ". Що е то? Европеизация? „ Янки-зация”? „ Избиване” на балканско-национални комплекси?

Второ: „ Ловът на вещици” в модерни условия с уволнението (или преустановяване на гражданския договор) на проф. Михаил Мирчев по донос на анонимна соросоидна " студентска " организация. Проф. Герджиков не повярва на научно-патриотичния анализ-отговор на проф. Мирчев пред Етичната комисия, отстъпвайки пред опцията, че " юнивърсити " -то работело доста добре с про-цигански и еврейски организации.

Има ли отношение по тематиката, събитието, че на локалните избори през 2015 година проф. Михаил Мирчев (син на Стоян Михайлов, екс-секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия по идеологията, отлъчен от Тодор Живков) зае трето място в конкуренцията за столичен кмет след Йорданка Фандъкова и Вили Лилков?

По персонални усещания за кандидат-вицепрезидентката на проф. Герджиков: екс-спортистка, надалеч от достиженията на Стъки и Кобрата, свръх амбициозна чиновничка в униформа, хронична кандидат-генерал/ка. Засега полковник-генералша. Векове обратно е от мащаба на Блага Димитрова, от безкористния национализъм на Тодор Кавалджиев, от воинската точност на ген. Ангел Марин, от европейската експертиза на Илияна Йотова...

Огнян
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР