Професор-ентомолог открива много насекоми на снимки от Марс …Ерудиран професор по

...
Професор-ентомолог
открива много насекоми на снимки от Марс …Ерудиран професор по
Коментари Харесай

Професор-ентомолог открива много насекоми на снимки от Марс

Професор-ентомолог открива доста инсекти на фотоси от Марс …Ерудиран професор по ентомология (науката за насекомите) е разгледал доста изображения на марсианската повърхнина и видял на доста от тях обекти, сходни на бръмбари, пчели и ларви (HiddenTruth.site).Професор Уилям Ромозер (William S. Romoser) от Университета в Охайо, Съединени американски щати, изказвайки се на съвещание на Националното заседание на Ентомологичното сдружение на Америка в град Сейнт Луис (Saint Louis), показа Доклад със фотоси от Марс, на които, съгласно него, се виждат вкаменени и живи същества!Презентацията на професора може да бъде открита на уеб страницата на срещата, а неговите проучвания са разказани в резюме на уеб страницата на Университета в Охайо.Проучването на Уилям Ромозер се основава на фотоси, направени от разнообразни устройства и са обществено притежание. По-специално, той учи фотографии, направени от роувъра Кюриосити (Curiosity).

 Един от фрагментите с обект, наподобяващ насекомо
Един от фрагментите с обект, наподобяващ насекомо Според него, роувърите търсят следи от органична интензивност. Получените от тях изображения обаче, съдържат фотоси на същества, сходни на инсекти и влечуги. Според Ромозер, в доста фотографии може да се видят тела с крайници, антени и крила.
Ентомологът изучава изображения от Марс, като трансформира разнообразни параметри, като бляскавост, контрастност, наситеност, инверсия и други. Получените резултатите той презентира на съвещанието.Професорът демонстрира фотоси, изобразяващи “специфични пози, доказателства за придвижване, полет, очевидно взаимоотношение ” и даже, искрящи очи. Всичко това, съгласно него, демонстрира съществуването на „ живи форми “ на Червената планета.Ромозер споделя:„ Екзоскелетът и ставните добавки са задоволителни, с цел да се разпознава типа на членестоногите. Три елементи от тялото, една двойка антени и шест крайници, на Земята обичайно са задоволителни, с цел да се разпознава обектът като „ насекомо “. Тези характерности би трябвало да важат и за идентифициране на организмите на Марс. Въз основа на това форми, сходни на инсекти, могат да се видят на фотографии от роувърите. ”Четете още: Нобелистът професор Кело: Ще открием извънземни до 30 година

 Бръмбари?
Бръмбари? Ученият прибавя, че е съумял ясно да види в доста изображения … полетите на същества, които приличат на земните пчели. В други изображения, тези „ пчели “ се пробват да се скрият в „ пещери “. На една от фотосите, професорът вижда вкаменено създание, наподобяващо змия.Ромозер прибавя:„ На Марс е имало и към момента съществува живот. На фотосите явно има както вкаменели, по този начин и живи същества. Наблюдавам съществуването на крила, гъвкаво пързаляне и хвърчене, разнообразни структурирани детайли на краката. ”

 Силно увеличена фотография на създание, сходно на бръмбър
Силно увеличена фотография на създание, сходно на бръмбър Ромозер е професор по ентомология в Университета в Охайо от 45 години. Той е един от основателите на Института по тропически заболявания.Професорът е бил почти 20 години гостуващ откривател в Института за медицински инфекциозни заболявания на армията на Съединени американски щати.Между 1973 година и 1998 година, той е създател и съавтор на четири издания на необятно потребления учебник „ Науката Ентомологията “.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР