Професията електротехник е определено една от най - отговорните. В

...
Професията електротехник е определено една от най - отговорните. В
Коментари Харесай

На кой електротехник да се доверим при авария?

Професията електротехник е несъмнено една от най - виновните. В столицата е концентриран най-големия брой български жители, което постоянно води до повреди в електрическата мрежа. Почти всекидневно хората търсят електротехник в София, който да им свърже вярно електроуредите или осветителните тела, без да има следствие за електрическите уреди. Екипът на е построен от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в построяването и промяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, слагане на ключове и контакти, работа с осветителни тела и доста други.

Едни от най значимите препоръки и отговори ще може да откриете в тази публикация.

Какво да създадем при проблем с електрическо табло?

- Ако ел. таблото е с винтови предпазители, отвийте всички, с цел да може да спрете цялото напрежение в жилището или офиса.

- Ако ел. таблото е с автоматизирани предпазители (под формата на палчета), изключете всички в позиция надолу.

- Ако усетите още веднъж миризма или звук откакто сте спрели предпазителите, неотложно отидете до основното, общо електрическо табло. Осигурете си достъп от домоуправителя.

- Потърсете лицензиран електротехник. Ако не познавате подобен, потърсете електротехници от , които ще реагират за по-малко от 40 минути из цяла София, непрекъснато.

Незабавна замяна на електрически табла. Кога е извънредно належащо?

Една от аргументите за замяна на е чисто за по- добра визия. Тъй като старите електрически табла са изрaботени по български държавен стандарт на времето.

- След като екипът на vashiaremont.com посети и прегледа обширно Вашето ел. табло, ще се вземе решение незабавно. Ако Вашето табло е с винтови предпазители от най - остарял вид, то не предстои на ремонт. Поради старостта на винтовете в тези табла, при вероятно насърчаване, с цел да се подмени гнездо на винтов предпазител или да се смени позиция на прегорял нулев проводник, в множеството случай не може да се стегне винта още веднъж крепко. Това е по този начин, тъй като винтовете са стоманени.

Те нямат нужната електро проводимост, както месинговите и с времето греят вследствие, на което резбите им се уголемяват и ремонтът става неосъществим. Ще се наложи да бъде напълно сменено, в случай че измервателните уреди покажат, че това е належащо.

- Ако Вашите предпазители са автоматизирани (под формата на палчета) и усещате миризма на изгоряло ел. таблото, тогава в множеството случаи не е нужна замяна на предпазителите, или най-малко не на всички. В такава обстановка е належащо мигновено прекъсване на всички палчета.

Екипът на vashiaremont.com ще направи всички нулеви проводници на твърда връзкаи и те няма да минават повече през винт. Ще бъдат изолирани, което ще възвърне Вашето зареждане. Това ще Ви подсигурява сигурност и гаранция за качество.

Повечето спешни случаи са от ново - инсталирани електротабла и в нови здания.

Изграждането на нови здания и кооперации също е фактор на спирания на електрозахранването заради това,че построяването им е осъществено в множеството случаи от неквалифицирани лица или с евтини консумативи и материали, което води до проблеми и повреди.

В огромната част от случаите в панелните или Е.П.К. жилища, живущите подхващат замяна на електротабло единствено заради към този момент нелицеприятната визия. Без да подозират за следствията. Едни от дребното електротехници които създават електротабла, са техниците на vashiaremont.com.

Не подценявайте бойлерния ключ.

Поради обстоятелството, че множеството ключове са българско произвеждане и са от ламарина, за разликата от вносните които са медни, това от време на време води до спад на електрическата проводимост и надлежно прекъсване работа на ключа. Проблемът е, че в множеството случаи в ключа прегаря нулевия проводник, което е извънредно рисково и даже животозастрашаващо. В огромна част от случаите предлагаме да се изолира бойлерното табло и да включват и изключват бойлера от самия него.

Ако обаче бойлерът няма комутатор, се постанова подмяната с френско бойлеро табло.
Но за задачата се постанова да се изкърти остарялата подпора и да се гипсира нова квадратна, след което да се конфигурира ключът.

Ако усетите проблем с него, обадете се незабавно и потърсете електротехник на . Ще се ремонтира или ще се подмени Вашето бойлерно табло по най - положителния способ, както и най- безвредния.

Доверете се на опита!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР