„Професионализъм без компромиси, обич без остатък“ – под това мото

...
„Професионализъм без компромиси, обич без остатък“ – под това мото
Коментари Харесай

Биограф“ посвети брой на Нери Терзиева

„ Професионализъм без взаимни отстъпки, любов без излишък “ – под това мото юлският брой на „ Биограф” споделя за Нери Терзиева, която ненадейно си отиде от този свят през юни. Най-четеното българско списание сложи непрежалимата Нери на корицата на новия си брой, който от събота е в продажба в цялата страна.

Очеркът за емблематичната телевизионна журналистка, написан от нейния сътрудник Антон Стефанов, се добавя от мемоари за нея от колегата й от именития „ Екип 1 “ Асен Агов, от режисьорката Иглика Трифонова и от близката й другарка Валентина Радинска.

„ Със 130-ата си корица отдаваме респект към персона, която принадлежи на отиваща си ера в нашата публицистика. Тя беше друга порода човек - енергична и цялостна с хрумвания, лоялна и поредна, добросърдечна и жертвоготовна, само че и скромна и непозната на каквато и да било суетност. Дано успеем да вдъхновим нови и млади почитатели на Нери “, написа в публицистичния пролог на списанието, което е на пазара от 12 юли.

В допълнение към спомените за обичаната пловдивчанка „ Биограф “ интервюира и нейната колежка от „ Екип 2 “ Емилия Иванова, както и друга емблематична водеща от близкото минало – Екатерина Генова от „ Ах, тези муцуни “. Списанието напомня и славната житейска и професионална биография на именитата италианска журналистка и писателка Ориана Фалачи.

Голямо изявление с най-известния баскитарист в България – Веселин Веселинов-Еко, част от бендовете на Лили Иванова и Стефан Вълдобрев, очерци за американския президент Хари Труман („ Човекът, който натисна аленото копче “) и за чеченския водач Рамзан Кадиров („ Готов да почине за Путин “), както и за именития комита Ванче Михайлов допълват богатото наличие на юлския том №130. Цената на първокласното издание към момента е непроменена – единствено 8 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР